Skip to content


ADRIAN NOUR

 Adrian Nour

Adrian Nour este actor, muzician și dansator de step, cariera sa profesională cuprinde numeroase roluri în teatru și film. Este absolvent de Actorie la Facultatea de Teatru din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați și al unui master de jazz la Universitatea Națională de Muzică București.

Colaborează cu instituții importante în spectacole de teatru, dar și de pantomimă, dans contemporan sau musical: „Fantoma de la Operă”, „Romeo și Julieta”, „Kiss me, Kate” (Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”), „Necuvinte” (Compania „Dan Puric”), „Mamma mia” (Sala Palatului), „My Fair Lady” (Grand Cinema), „Folia, Shakespeare & Co” (Teatrul Național București), „Iona” (Teatrul Dramaturgilor Români), „#EmojiPlay” (Teatrul EXCELSIOR).

Și-a început activitatea muzicală prin participarea la „Vocea României” în 2013, ajungând până în etapa finală a concursului. Susține numeroase concerte alături de Trio Zamfirescu, dar și împreună cu trupa sa de jazz. În 2018 a înființat „sTAP Studio”, prima școală de step din România.

Next to Normal – România

+40 721 070 048

info@nexttonormal.ro

© nexttonormal.ro 2020 | toate drepturile rezervate