Skip to content

Alexandru Burcă

 Alexandru Burcă

Alexandru Mihai Burcă, pianistul pentru care fiecare vibrație este unică și are propria viață și magie. Acesta consideră că prin dragoste poți atinge performanțe muzicale și recomandă tinerilor să nu abdice de la țelul lor adevărat, să muncească din greu, să țină capul sus și să creadă în Dumnezeu.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Laureat a numeroase concursuri internationale. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Festivalul Internațional ‘George Enescu’, Televiziunea Română, Societațea Română de Radiodifuziune,  Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Filarmonica ‘George Cavadia’Filarmonica din Bacau,Muzeului Național de Artă , Kazakstan , Rusia, Moldova, Franta, Germania, Portugalia, Norwegia, Italia, Canada.
In Aprilie 2018 a sustinut la ICR Londra, un concert cu ocazia celebrarii centenarului unirii. Pe 1 Decembrie tot 2018 a concertat cu orchestra “KSM” din Toronto cu ocazia sarbatoririi zilei nationale a Romaniei in Canada.

Next to Normal – România

+40 721 070 048

info@nexttonormal.ro

© nexttonormal.ro 2020 | toate drepturile rezervate