Skip to content

ȘTIRI

🔜𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐭𝐨 𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 – Testimonial

Până în prezent peste 2000 de spectatori ne-au trecut pragul și ne-au aplaudat entuziasmați. Reacțiile câtorva dintre aceștia au fost surprinse la ultima reprezentație și le puteți urmări aici.
Vino și tu să trăiești experiența unică a musicalului “Next to Normal”, un spectacol pe care vei vrea să îl vezi și a doua oară!
 
                     
🔜𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐭𝐨 𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 – la emisiunea ”Vorbește Lumea”

 
Actorii Adi Nour și Anca Florescu, alături de regizorul și coordonatorul proiectului, Victor Bucur, vor vorbi despre musicalul „Next to Normal – (A)normal”.
Ne pregătim de premiera oficială, care va avea loc pe 18 și 19 iunie, la Teatrul Național de Operetă şi Musical “Ion Dacian”.
Fiți cu ochii pe noi!👀 
                     

🔜𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐭𝐨 𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 – (𝐀)𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥
COMUNICAT DE PRESĂ

  

 

🔜𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐭𝐨 𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 – la emisiunea ”Între Prieteni”

Odată cu relaxarea restricțiilor și cu redeschiderea teatrelor în București, echipa musicalului ”Next to Normal” se pregătește de premieră.
Astăzi, Victor Bucur – regizorul spectacolului și Anca Florescu – Diana Goodman, însoțiți de psihoterapeutul Roxana Niciev au onorat invitația în cadrul emisiunii ”Între prieteni” de la Metropola TV unde au vorbit despre despre campania de conștientizare ”Next to You”.
Biletele pentru următoarele reprezentații vor fi puse în vânzare curând!
Fiți cu ochii pe noi!👀 
 

                                                           

🔜𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐭𝐨 𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 – Un musical (ne)normal 
Articol în ”Zile și Nopți

”Ultima strigare înainte de cea mai recentă închidere a teatrelor…Musicalul Next to Normal România este, sper, spectacolul care va face tranziția genului, și în România, de la show la teatru. Victor Bucur și echipa lui au avut curajul să facă un pariu în care nu mulți au crezut. Când se va putea, mergeți să vedeți spectacolul de la Teatrul Național de Operetă şi Musical “Ion Dacian”. Veți uita că sunteți la un musical…” Andrei Popov

🔜𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐭𝐨 𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 – (𝐀)𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥
COMUNICAT DE PRESĂ

    

      

 

🔜𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐭𝐨 𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 – (𝐀)𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥
🎭– SPECTACOL-🎭

Cu: Anca Florescu (Diana Goodman), Adrian Nour (Dan Goodman), Lucian Ionescu (Gabe Goodman), Sidonia Doica (Natalie Goodman), Cătălin Petrescu (Dr. Madden) și Andrei Miercure (Henry)

Regia: Victor Bucur
Regia muzicală: Alexandru Burcă

📅 SÂMBĂTĂ, 6 MARTIE, ORA 18:00

CUMPĂRĂ BILET 

Invitație în platoul Antena Stars la emisiunea ”Star Matinal de Weekend”

Weekendul acesta ar fi trebuit ca 𝙥•𝙧•𝙚•𝙢•𝙞•𝙚•𝙧•𝙖 “Next to Normal – (A)normal” să iasă la public. 🎼
Am marcat acest moment special la Antena Stars, unde au fost prezenți 𝗦𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗟𝗮𝗱𝗼𝘀𝗶 (Diana), 𝗦𝗶𝗱𝗼𝗻𝗶𝗮 𝗗𝗼𝗶𝗰𝗮 (Natalie) și 𝗩𝗶𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿, la emisiunea “Star Matinal de Weekend”, prezentată de Nasrin Ameri.
 
 
Pe 10 octombrie sărbătorim ”Ziua sănătății mintale”

 
 
 
De sănătatea corpului avem mereu grijă, însă foarte rar ne ocupăm și de sănătatea noastră mintală. 💡
„𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐭𝐨 𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 – (𝐀)𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥” nu este un simplu musical, ci și o invitație de a medita asupra modului în care ne raportăm la persoane care se confruntă cu astfel de probleme.
Tot azi, proiectul „Musical on Stage”, co-finanțat de AFCN și implementat de Asociația CREAS ar fi trebuit să lanseze odată cu premiera musicalului „Next to Normal – (A)normal” o campanie de informare și conștientizare asupra depresiei și a tulburărilor psiho-emoționale. Proiectul face apel la empatie și propune să devenim cu toții mai atenți și mai înțelegători cu cei încercați de aceste afecțiuni.
🤝 Ne sunt alături în acest demers Fundatia Estuar și Asociatia Equilibrium.
*Desen realizat de Monica Lucia Madas (Monooka).
**Repetițiile vor fi reluate imediat ce situația o va permite.

Next to Normal – România

+40 721 070 048

info@nexttonormal.ro

© nexttonormal.ro 2020 | toate drepturile rezervate