Skip to content

SANDA LADOȘI

Sanda Ladoși

Sanda Ladoși absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București, dar și-a început cariera muzicală încă din copilărie, cântând în diferite coruri și grupuri. A studiat pianul de la 7 ani și chitara de la 15 ani.

 A participat la unele dintre cele mai importante evenimente muzicale românești, câștigând, printre multe alte premii,patru distincții la renumitul festival „Mamaia”. Pe parcursul carierei sale, a lansat cinci albume și a fost o prezență constantă în televiziune. În anul 2004 a câștigat selecția națională pentru concursul Eurovision, desfășurat la Istanbul, cu piesa „I admit”.

 Continuă și colaborările cu teatrul, jucând în spectacole la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” sau Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești. În anul 2017 obține un mandat de trei ani în funcția de Director Artistic Adjunct la Circ & Variete „Globus”, contribuind la schimbarea conceptului instituției și trecând de la circul clasic la cel modern, prin alinierea cu tendințele circului modern internațional.

Next to Normal – România

+40 721 070 048

info@nexttonormal.ro

© nexttonormal.ro 2020 | toate drepturile rezervate